Siófoki nyár a Játékszínnel

Július 7-től, szombatonként, Budapest legnépszerűbb szórakoztató színháza, a Játékszín produkciói és vendégelőadásai várják a déli part legnagyobb szabadtéri színpadának közönségét. Megnyílik a siófoki Színpart, melynek nyári programjában olyan sztárok várják a közönséget, mint Hernádi Judit, Udvaros Dorottya, Lengyel Tamás, Rudolf Péter, Feke Pál és Puskás Peti. Az ötéves Játékszín és az ötvenéves Siófok együttműködésében új lendületet vesznek a nyári szabadtéri szórakoztatás hagyományai a déli part fővárosában.

A nagy múltú, egykori Kálmán Imre Szabadtéri Színpad egyik fontos időszaka a 70-es években volt. A színpad teljeskörű felújítása után mára a térség legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri színháza, a 21. század igényeihez alkalmazkodó színtér, amely idén nyáron új időszámítást kezd. A Színparton július 7-től nyolc szombat estét tölthet a közönség népszerű fővárosi színészekkel.

A Játékszín meghívására látható lesz a Színparton A chicagói hercegnő a Budapesti Operettszínház előadásában. Kálmán Imre darabjában az amerikai jazz számok mellett klasszikus operettmelódiák éppúgy felcsendülnek, mint cigány- és népzenei ihletettségű dalok. A főbb szerepekben Borbás Barbara, Homonnay Zsolt, Kalocsai Zsuzsa és Dancs Annamari.

Önálló esttel érkezik a Színpartra Hernádi Judit, aki lehengerlő kisugárzásával és egy kiváló zenés összeállítással varázsolja el közönségét.

A Soproni Petőfi Színház a Sing Sing Sing musical show-val készül, melynek sikere minden várakozást felülmúlt. A látványos, tánckarral kiegészített, kétfelvonásos előadásban többek között a Jekyll&Hyde, a Hair, a Rómeó és Júlia, A párizsi Notre Dame és a Vámpírok bálja slágerei csendülnek fel olyan nagyszerű előadók tolmácsolásában, mint például Buch Tibor, Füredi Nikolett, Vastag Csaba és Vastag Tamás és Stéphanie Schlesser.

A Színpart programjának ugyancsak különleges darabja egy Cseh Tamás-est lesz. A koncert méltó emlékezés az ikonikus előadóra; Hrutka Róbert sajátos hangszerelésében hallhatók majd a Bereményi Géza, Másik János, Novák János és Cseh Tamás által megírt dalok, ezúttal Udvaros Dorottya, Für Anikó, Tompos Kátya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor és Szegezdi Róbert előadásában – minden korosztálynak.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)