SasFészek új kabaré ex-Mikroszkópos színészekkel

A Fészek Művészklubban megalakult a SAS-FÉSZEK Kabaré,Sas József művészeti vezetésével. Az első bemutatót Felettünk a béka címmel április 14-én tartja a kamaratársulat, amelynek tagjai az eredeti Mikroszkóp Színpad művészei: Lorán Lenke,Baranyi László, Beregi Péter, Heller Tamás, illetve Sas József saját felfedezésű fiataljai: Aradi Tibor, Kokas Piroska és Varga Ferenc József.

A kabarétársulatnak semmilyen támogatója nincs - említette Sas József -, csak a közönségre és a bevételre számíthatnak. Mégis bíznak abban, hogy az a közönség, amely két tévécsatornán továbbra is figyelemmel kíséri a régi kabaré műsorokat és a nézőszámok szerint beemeli ezeket az adásokat szombatonként, illetve szilveszter estéken a sikeres, nézett televízió műsorok közé -, ez a közönség kíváncsi lesz az új kabaré - előadásokra élőben is, a Fészek Művészklub színpadán.

A kabaré igazi, értéket képviselő hungarikum – tette hozzá a művészeti vezető. Ezért a társulat fontosnak tartja, hogy fennmaradjon és tovább éljen - ebben a SAS-FÉSZEKBEN is - egy morzsányi vidám színpad, egy parányi Mikroszkóp, a Hacsek és Sajó, Herceg Jenő, Komlós és Salamon Béla, Benedek és Kiss Manyi, Rátonyi, Kellér, Alfonzó és Kabos.

Fotó: Dudás Ernő

Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (8 szavazat)