Nine /Kilenc – egy különleges közönségtalálkozó

Érdeklődő és izgatott nézők, a műfaj fanjai – szám szerint 400 fő-, akik mind a Nine/Kilenc közönségtalálkozójára érkeztek a fővárosból és a különböző vidéki városokból: Sopronból, Kecskemétről, Győrből, Pécsről, Siófokról, Egerből, Zalaegerszegről, Kaposvárról, Kőszegről és az ország legkülönbözőbb szegletéről. A boconádi nézők például Nine feliratú pólókkal, 9-es számmal díszített lufikkal és transzparensekkel készültek a különleges eseményre.

Fókuszban a 9-es szám

”Ha a hármas szereposztást figyelembe vesszük, akkor azt is elmondhatjuk bátran, hogy még soha ennyi musical-sztár hölgy nem szerepelt egy produkcióban, mint most. És ha még azt sem tévesztjük szem elől, hogy Németh Anikó jelmezei személyre szabottan készültek művészeinkre, akkor az is állítható, hogy soha ekkora jelmez-parádé még nem vonult fel ezen a színpadon, mint ebben a produkcióban. Azt tartják, hogy a 9-es a jó, a jóság száma, a kilences megtanít arra, hogy rá merjük bízni magunkat a sors, az Univerzum, az Isten, az angyalok (kinek-kinek a hite szerinti) útmutatására. A 3x9 az 27, és ha 27 két számjegyét, a 2-t és a 7-et összeadjuk, az is kilencet ad. Bízzunk benne, hogy minden jóra fordul, és akadályok nélkül megtarthatjuk előadásainkat, Önök pedig itt ünnepelhetik sztárjainkat az Operettszínház nézőterén! Érezzék otthon magukat a 2021-2022-es évadban is a Budapesti Operettszínházban! ” – vezette fel a különleges bemutatót Kiss-B. Attila a teátrum főigazgatója.

A rendezvény résztvevői megtudták, hogy a budapesti ősbemutató egyedülállóságát fokozza, hogy a Broadway-mű zeneszerzője, Maury Yeston hozzájárult a budapesti előadás bővített zenei anyagához, ennek köszönhetően az operettszínházi előadásban hangzik el majd először, ráadásul magyarul a Nine-Kilenc filmváltozatának három ikonikus slágere, a Cinema Italiano, a Take it All és a Guarda la Luna. A musical történetének - éppen évfordulós! - 40 éve alatt ez a három dal csak és kizárólag most fog színpadon felcsendülni, eddig csak a filmváltozatban volt hallható. Maury Yeston zeneszerző gratulált Bolba Tamásnak a három extra-dal meghangszereléséért.

Jegyek: http://www.operett.hu/index.php?inc=musor&menuId=19
Fotó: Juhász Éva

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)