Mamma Mia! The Party – különleges taverna hangulat Londonban!

A népszerű Mamma Mia! musical és film után egy igen egyedülálló vacsoraszínházi élmény részesei lehetünk szeptember 19-től (november 18-ig) a különleges londoni O2 koncerthelyszínen, amely egy görög taverna és diszkó is lesz. A nem mindennapi produkció természetesen Svédországból indult és jelenleg is castingokon keresik a szereplőket. A produkció hétfő -és szerda esténként, valamint hétvégén délutáni időpontokba lesz látható.

A MAMMA MIA! A PARTY a Skopelos szigetén található tavernában játszódik, ahol az első MAMMA MIA díszlete készült. Nikos és felesége Kate a családjával és barátaival együtt vezetik ezt az egzotikus és csodálatos éttermet. Az ABBA dalokon keresztül egy romantikus és vicces történet alakul ki és bontakozik ki az esti – hétvégén: délutáni – órákban, és a vendégek körében zajlik, amikor az asztaloknál élvezik a finom görög ételeket. Majd a fogyasztás végeztével egy hatalmas diszkó tárul a vendégek elé és máris visszarepülhetünk az 1970-es évekbe, hogy táncolhassunk önfeledten!

A szeptemberben debütáló produkcióban valamennyi dalszöveg szintén a Benny Andersson és Björn Ulvaeus (néhány szerzeményben közreműködik Stig Anderson) duóhoz fűződnek. A londoni produkció eredetije 2016-ban debütált Stockholmban.

A jegyek egységesen 135 fontba kerülnek majd, amely ár tartalmazza a vacsorát is a belépődíj mellett. Igaz az italfogyasztásért külön kell fizetni, viszont a szervezők ígérik, hogy varázslatos élményben lesz részünk!

Jegyvásárlás: www.mammamiatheparty.co.uk

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)