Love Love Love - "flower power" komédia a Belvárosi színházban

Réthly Attila rendezésében mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Love Love Love c. szatirikus komédiáját Schruff Milán, Nagy Dániel Viktor, Péter Kata, Gubik Petra/Szabó Irén és Dékány Barnabás szereplésével. A darab azokról és főleg azoknak szól, akik a 60-as években világmegváltó szándékkal hallgatták meg a The Beatles slágereit és feltétlen hittel akartál megváltoztatni a világot.

A darab megmutatja, hogy a nagy álmaikból megvalósítottak e bármit, hogyan tudtak élni a nagy szabadság érzésével és mit adtak át a jövő generációjának. Az előadás októbertől folyamatosan látható a Belvárosi Színházban.

"All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nem csak koncerten, rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több, mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön. Köztük Sandra és Kevin is, két londoni fiatal, kiknek szíve tele a szabadság, a végtelen lehetőségek és a könnyű élet reményével. Sorsuk megpecsételődik ebben a megismételhetetlen pillanatban. Napjainkig követi életüket ez a szatirikus komédia, kajánul feltéve a kérdést a "flower power" generációjának: mégis mennyit valósítottatok meg világraszóló álmaitokból és lehetőségeitekből? Milyen világot adtatok át nekünk? „

A magyarországi közönség számára a hatvanas évek beat korszaka és annak érzésvilága nem ismeretlen, hiszen Bródy János és Adamis Anna dalszövegeit, vagy épp a Hobo Blues Band zenéjét hallgatva, hasonló élmények és vágyak emléke jelenhet meg a lelki szemek előtt. A The Beatles világát pedig senkinek nem kell bemutatni, hiába telt el majd 50 év az említett koncertközvetítés óta.

Az előadás október 5-én, 6-án, 21-én és 30-án 19 órától látható a Belvárosi Színházban.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)