Különleges színházi premier szórakozóhelyen!

Minden idők leghosszabb ideig futó nem zenés Broadway-sikerdarabja, Paul Pörtner Hajmeresztője először mutatkozik be színházi kereteken kívül. Egy kellemes, háromfogásos vacsorával egybekötve a vendégek is nyomozóvá válnak. Mikó István rendezésében közreműködik− többek között − a Kossuth-díjas Pásztor Erzsi, a Jászai Mari-díjas Szirtes Gábor, valamint a kiváló énekes- és színésznő, Keresztes Ildikó.

Az Orfeum igazi krimiestre invitálja vendégeit, ahol mindenki nyomozóként lehet részese egy kétfelvonásos, vérbeli színházi előadásnak, az izgalomtól pedig nem a körmét kell rágnia. Az étkezéssel egybekötött előadáson kényelmesen ülve elfogyaszthatja háromfogásos vacsoráját, amelynek költségét a belépőjegy tartalmazza.
Egyedülállóknak, pároknak, családtagoknak, barátoknak, jó szomszédoknak és kellemes kollégáknak…


Egy közönséges, esős hétköznap délutánon véres bűntény történik Washington belvárosában. Az áldozat az évszázad egyik legnagyobb zongoraművésznője. Mindenki gyanús. A rendőrség akcióba lép – és tanúként, a nyomozást aktívan segítő társként ott a közönség. A közönség, aki mindent látott... Paul Pörtner társasjátéka Amerikában kivívta a legnagyobb előadásszámot elért produkció címét. Most a Turay Ida Színház előadásában látható ennek a hajmeresztő bűnténynek hajmeresztően izgalmas nyomozása, s derül fény a megoldásra – az Önök segítségével!

Paul Pörtner: HAJMERESZTŐ
bűnügyi társasjáték két részben

Szereposztás
Victor Rossetti, építőmunkás – Szirtes Gábor Jászai Mari-díjas
Mrs. Schubert, szenátorné – Pásztor Erzsi Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Jászai Mari-díjas
Barbara DeMarco, fodrászlány – Keresztes Ildikó
Tony Whitcomb, a szalon tulajdonosa – Bozsó József
Edward Lawrence, régiségkereskedő – Nagy Gábor
Mikey Thomas, egyetemista – Bácsatyai Gergely

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)