Gyöngyhajú lány balladája - Az Omega musical 21 népszerű slágerrel

Az első, vad szerelem története 21 ikonikus Omega-slágerben elmesélve: ezt ígéri a Gyöngyhajú lány balladája, az ExperiDance új táncos musical-je. Premier március 12-én a RaM Colosseumban. A Kossuth-díjas Omega együttes és a világhírű ExperiDance Production több év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, valamint Simon Panna Boglárka és Békefi Viktória főszereplésével állítja színpadra új darabját, melyet Pozsgai Zsolt író és rendező kifejezetten a tánctársulat és az Omega számára alkotott.

A musical egy igazi, egyszerre habkönnyű és szívszaggató nyári kaland története, melyben új értelemet nyernek az olyan ikonikus slágerek, mint a Trombitás Frédi, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék, a Fekete pillangó vagy a Gyöngyhajú lány. Kriszta, túl a 18. születésnapján és az első nagy szakításon a balatoni éjszakába veti magát. Pénze és igazából célja sincs, egy különös pártfogója azonban akad: a magát Trombitás Frédinek nevező férfi, aki a Balaton csodáját ígéri a lánynak. Kriszta a gyermekkor és a nővé válás határán bolyongva inkább egyedül akar maradni, de a férfit körüllengő mágiának nem tud ellenállni. Eközben az aggódó szülők két botcsinálta biztonsági őr kíséretében lányuk keresésére indulnak, de széthullóban levő házasságuk miatt nehéz az összefogás. Ám az új nappal együtt talán a szerelemnek és a szerelmeseknek is felvirrad…

A hihetetlen érdeklődés miatt a premier hétvégére már jórészt elfogytak a jegyek, de a Gyöngyhajú lány balladája áprilisban és májusban is látható Budapesten, valamint március 19-én dunántúli ősbemutatón a Győri Audi Arénában és kelet-magyarországi ősbemutatón április 30-án a miskolci Jégcsarnok Arénájában.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.8 (5 szavazat)