Az operaház fantomja musical 10 éves

A musical bemutatójának 10. évfordulójára különleges előadással készül a Madách Színház: május 30-án a jubileum alkalmából színpadra lépnek mindazok, akik eddig szerepeltek a musicalben. Az előadás végén vendégművészek lépnek fel: Horgas Eszter fuvolaművész és Szabó Ádám tangóharmonikás is előadja saját változatában a musical egy-egy dalát. Emellett duettet énekel a bemutató szereposztásának egyik Fantomja és Christine-je, Miller Zoltán és Király Linda.

Szirtes Tamás elmondta: a színház történetében rendkívüli előadás Az operaház fantomja. Nagy hatással volt a színház további működésére, a 2003-as bemutató a Madách Színházat új pályára állította. Az igazgató szólt arról is, hogy az előadást koncert formában mutatják be az idén a Szegedi Szabadtéri Játékokon: július 13-án láthatja Az operaház fantomját a közönség a főszerepekben Sasvári Sándorral, Fonyó Barbarával és Bot Gáborral.

A Madách Színház az évforduló alkalmából a közönséget játékra is hívja, amelynek részletei a színház honlapján olvashatók. A nyertesek többek között részt vehetnek a jubileumi előadáson.

Fotó: Dudás Ernő
MTI

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)