LoveStream a Hatszín Teátrum online színpadán

Írta: admin

Egy olyan vadonatúj műsorformátumnak ad otthont a 6szín online tér, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál. Az április 11-én jelentkező interaktív társkereső stream show-ban miközben ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról, a vállalkozó kedvű nézők párra is találhatnak. Az első részben Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól.

A műsor meghívott vendége lesz Tóth Andi énekesnő és Hajós András is, akik külön erre a showra készülnek saját produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó. Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce külön fog szólni a férfi és külön a női nézőknek egyidőben. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak.

A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok. A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze. A kérdésekre a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni a nézők, a válaszokból pedig a rendszer megtalálja a leginkább hozzá illő partnert. Az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, egy egyhetes egzotikus nyaralást, mely abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)