Karácsonyi ajándék ötletek – a Tchibo webáruház karácsonyi termékei közül szemezgettünk

Írta: admin

Az ünnepekkel egy vidámságban bővelkedő szünidő is közeledik, ehhez pedig jól jöhet néhány olyan dolog, amivel igazi partiközpontot varázsolhatunk a nappaliból. A Tchibo webáruház karácsonyi ajánlatában éppen ezért olyan fények, díszek és műszaki eszközök közül válogathatunk, amelyek segítenek ennek megvalósításában – mindeközben pedig az ünnepekhez kapcsolódó ajándékötleteket is találunk a család tagjai számára!

Ha mozi, akkor popcorn – és bár vannak mikróban elkészíthető verziók is, ezek hangulata meg sem közelítheti azt, amit egy retro stílusú popcorn készítő gép adhat! Szerencsére a heti ajánlatban találunk ilyen eszközt, így igazán különleges élménnyé válhat az otthoni filmnézés is. A piros-fehér készülék pár perc alatt varázsol finom friss pattogatott kukoricát a tálakba, édesen vagy sósan, de mindenképpen olaj nélkül. A készülék fedelét mérőpohárként is használhatjuk, majd, ha a kukorica már a gépben van, a beépített be/kikapcsoló gombot megnyomva azonnal indulhat is a móka.

Kifejezetten édesszájúak számára is találunk retro hangulatú megoldást a vattacukor készítő gép formájában, amellyel fantasztikusan édes cukorfelhőket kreálhatunk a számukra, mindössze 5 perc alatt. A gép bekapcsolása és a megfelelő mennyiségű alapanyag behelyezése után a felfröccsenés elleni védelemmel ellátott területen kell megforgatni a szetthez tartozó 10 fapálcika egyikét, hogy elkészülhessen a gyerekek (és néhány felnőtt) kedvenc csemegéje – ezután a levehető részeket akár mosogatógépbe is rakhatjuk, hogy a lehető leghamarabb újra munkára foghassuk a készüléket.

Szintén retro megjelenésével (faburkolat, antenna) hódít a WLAN internetes rádió , amely nemcsak zenével járul hozzá a napjainkhoz, hanem 5 napos időjárás-előrejelzéssel, órával, ébresztőfunkcióval, és elalvásidőzítővel is. A távirányítóval is rendelkező készüléken automatikusan és manuálisan is kereshetők a rádióadók, amelyeket 99 rádióadó-tárhelyen menthetünk el, emellett 250 internetes rádióadó tárolására is képes. Streaming funkciójának (DLNA) köszönhetően PC-ről, WLAN-on és Bluetooth-on keresztül is játszhatunk le vele zenét, de okostelefonhoz és MP3 lejátszóhoz, vagy sztereó készülékekhez is csatlakoztathatjuk a rajta lévő Line-in és Line-out csatlakozókkal. A rádió bassreflex hangszórója biztosítja a kitűnő hangzást, miközben az időtlen dizájnhoz a rádióadó logóját megjelenítő színes kijelző is hozzájárul.

A a mágneses mini hangrögzítő készülékkel rövid üzeneteket vehetünk fel a családunk számára, majd az új üzenetet a felállított kis piros zászlóval jelezhetjük a számukra. Ahhoz, hogy rögzítsük legfeljebb 1 perces kis üzenetünket, nincs más dolgunk, mint megnyomni a készüléken található piros felvétel gombot, majd elmondani, amit szeretnénk. Az új üzenetet – amit a fehér lejátszás gombbal hallgathatnak meg a címzettek – a piros zászló jelzi majd, magát a készüléket pedig a rajta lévő mágnes segítségével akár a hűtőre, akár egy üzenőtáblára, akár más fémfelületre is könnyedén rögzíthetjük, a lényeg, hogy szem előtt legyen!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)