Shazam! - Nyerj DVD-t!

A történet szerint az univerzális rendet őrző hét varázsló utolsó megmaradt tagja, Shazamnak kezd lejárni a szavatossága, gyengül. Az univerzumnak ez azért rossz, mert ő az egyetlen, aki a hét főbűnt rács mögött tudja tartani. Mivel folyamatosan veszít erejének kontrolljából, kénytelen hát utódot keresni magának. Egy olyan gyermekre van szüksége, aki megfelelően tisztaszívű ahhoz, hogy a bűnök ne térítsék el a hős igaz ösvényéről, egy olyat, aki méltó arra, hogy megkapja az erejét. Az apja és testvére által folyamatosan gúnyolt, lenézett, lekezelt Thaddeus Sivanára esik a választása, ám a gyerkőc nem elég tiszta szívű ahhoz, hogy ellenálljon a bűnöknek, így Shazamnak tovább kell keresnie. Miután Shazam eltanácsolja, A felnőtt Thaddeus (Mark Strong) az életét teszi arra, hogy megtalálja a varázslót és megszerezze a hatalmát, ami csak részben sikerül. Az idő közben doktorrá érett fiú ugyanis megtalálja a varázsló rejtekhelyét, a dimenziók között létező Végtelenség Szikláját, azonban a varázsló hatalmának birtokbavétele helyett kiszabadítja a hét főbűnt, akik megszállva őt, szupererővel ruházzák fel. Shazam emiatt kénytelen engedni a kritériumaiból annak érdekében, hogy megtalálja a bajnokot, aki legyőzi a Thaddeust és a bűnöket.

Billy Batson (Asher Angel) egy 14 éves, talpraesett kölyök, aki bármikor képes átváltozni Shazam!-má (Zachary Levi), a felnőtt szuperhőssé – és ehhez csak ki kell mondania a nevét. Újdonsült erejét ki is próbálhatja a gyakorlatban, mikor szembeszáll vele a gonosz Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong), aki el akarja venni tőle a képességeit.

FELVILLANYOZÓ EXTRA (magyar felirattal):
KICSODA SHAZAM?
Ismerd meg Shazam! történetét a képregényes eredetétől kezdve a kis- és nagyképernyős felbukkanásáig! Tudd meg, mi különbözteti meg őt a többi szuperhőstől!

A nyereményt a Pro Video ajánlotta fel!

eletrevalok