Rocketman - Nyerj BD-t és DVD-t!

A Rocketman azt a hihetetlen, hullámhegyekkel és -völgyekkel teli életutat mutatja be, melynek során a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár, a popkultúra egyik legnagyobb ikonja lett Elton John néven. A magával ragadó filmbe zseniális kreativitással épülnek be az énekes legjobb dalai. A főszerepet alakító Taron Egerton mellett Jamie Bell játssza Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden kelti életre a zenész első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert formálja meg ebben a nagyszabású zenés filmben.

De ami ennél is izgalmasabb: a főszereplő, Taron Egerton előadásában hallható minden szerzemény, köztük olyan klasszikusok, mint a Tiny Dancer, a Don’t Go Breaking My Heart, az I’m Still Standing, és persze a íem>Rocket Man is.

„Azt szerettem volna, hogy Taron teljes egészében eljátsszon engem: ne csak színészkedjen, hanem énekeljen is. Az interpretációt teljes mértékben rá és a zseniális Giles Martinra bíztam – tudtam, hogy Taron jó kezekben lesz nála. A végeredmény pedig minden várakozásomat felülmúlta!” – mesélt az alkotói folyamatról Elton John.

Extrák:
TÖBB MINT 75 PERCNYI EXTRA (magyar felirattal)
Bővített zeneszámok – Dexter Fletcher bevezetőjével
Kimaradt és bővített jelenetek – Dexter Fletcher bevezetőjével
Vad menet lesz – kreatív látomás
Taron átalakulása Elton Johnná
Ilyen ez a showbiznisz – a díszletek és a jelmezek
Mindent bele! – a zeneszámok színpadra állítása
Zene, újragondolva – a stúdiófelvételek
Énekelj a szereplőkkel! (eredeti nyelven)
Zenedoboz

A nyereményt a Bontonfilm ajánlotta fel!

Rocketman Rocketman2