Mary Poppins / Mary Poppins visszatér! - Nyerj DVD-t!

A nem mindennapi slipcase DVD egyaránt tartalmazza az 1964-es film klasszikust és a folytatást is. Julie Andrewst, Emily Blunt váltja az új részben. A történet és a remek musical-betétek garantálják a jó hangulatot az egész család számára.

Mary Poppins

A legendás, örökifjú Mary Poppins-ot felújított képpel és hanggal élvezhetjük, méghozzá fantasztikus animációval, varázslatos látványeffektusokkal és többszörösen díjazott zenével. A gyakorlatilag tökéletes Mary Poppins (Julie Andrews) társaságában még a házimunka is játéknak tűnik, és minden nap egy újabb izgalmas kalandot tartogat. Ráadásul az ő közelében felejthetetlen emberekkel ismerkedhetünk meg, élükön Berttel, a kéményseprővel (Dick Van Dyke).

EXTRA (magyar felirattal):
Disney-dalválogatás
Audiokommentár
Csudálatos titkok, érdekességek

Mary Poppins visszatér

Visszatér a varázslat a Disney vadonatúj klasszikusában, melyben Mary Poppins (Emily Blunt) segít a Banks családnak felidézni, milyen örömökkel is jár ismét gyereknek lenni. Barátjával, Jackkel, a lámpagyújtogatóval (Lin-Manuel Miranda) közösen boldogsággal és mókával töltik meg London utcáit, és bebizonyítják, hogy egy kis fantáziával bármi lehetséges... még a lehetetlen is!

A nyereményt a Pro Video ajánlotta fel!

mary