Életrevalók - Nyerj DVD-t!

A dúsgazdag, kerekesszékhez kötött Philipnek (Bryan Cranston – Totál szívás-sorozat) új ápolóra van szüksége. A feltételesen szabadlábra helyezett Dellnek (Kevin Hart – Jumanji – Vár a dzsungel) sürgősen állást kell találnia. A két merőben ellentétes személyiségű férfi munkakapcsolatnak induló viszonyából szoros barátság születik, amelynek köszönhetően mindketten megtanulják újra élvezni az életet. A „vicces és szívmelengető” (Pete Hammond, Deadline) vígjátékban szerepel Nicole Kidman, Julianna Margulies és Aja Naomi King is.

A film amerikai és egyben világpremierje a 2017-es Torontói Filmfesztiválon volt, majd tervezték a forgalmazását. A Harvey Weinstein zaklatási botrány miatt elnapolták a bemutatót. Végül az STX cég idén januárjában átvette a vígjáték forgalmazását az USA-ban.

Az eredeti, - francia film - a bemutatója után négy héttel 2011-ben, Franciaországban a legnézettebb film lett. Tizenhat hét után Franciaországban 19 millió néző látta, ezzel minden idők második legnézettebb francia filmje lett Franciaországban (a külföldi filmeket is figyelembe véve a harmadik).

A nyereményt a Bontonfilm ajánlotta fel!

eletrevalok