Csupasz pisztoly trilógia - Nyerj DVD-t!

Az Airplane! és a Top Secret! dilinyós alkotóinak filmsorozatában Leslie Nielsen játssza a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját, Frank Drebint. Az első részben a tökfilkó hadnagy vadul igyekszik megakadályozni, hogy az angol királynőt eltegyék láb alól, a folytatásban a fondorlatos Quentin Hapsburg (Robert Goulet) számításait kell keresztülhúznia, a trilógia záródarabjában pedig az Oscar®-díjátadót teszi tönkre, hogy elejét vegye egy merényletnek. Igazi ellenfele azonban végig csak kettő akad: két balkeze, melyek képtelennél képtelenebb helyzetekbe sodorják. Kösd fel a gatyád, mert ettől a felejthetetlen akciójelenetekben és őrült humorban gazdag Csupasz pisztoly™-gyűjteménytől lehet, hogy nem csak az állad esik le!

Leslie Nielsen filmjei

Nielsen kipróbálta magát különböző szerepekben, amelyek sosem érték el Frank Drebin sikerét. Több film is készült a Csupasz pisztoly trilógia stílusában, változó kritikai és közönségsikerrel. Akadtak filmek, melyeket a kritikusok nem kíméltek szegényes teljesítményük miatt. Mivel a Csupasz pisztoly sorozat egy rendőrdráma-paródia, Nielsen a későbbiekben is filmparódiákra koncentrált. Rossz kritikát kapott a Bújj, bújj, ördög! (Repossessed), a Csupasz pisztoly a (z)űrben (2001: Space Travesty), amelyek az Az ördögűző és a 2001: Űrodüsszeia (2001: A Space Odyssey) filmek paródiái. Ugyancsak éles kritikával illették az elsősorban a fiatalabb korosztálynak szánt Szörfös nindzsák és Mr. Magoo című filmeket.

Hosszú idő után a Horrorra akadva 3. volt az első, a kritika által is pozitívan értékelt szerepe, melyet további két folytatásban való szereplése követett.

A nyereményt a Bontonfilm ajánlotta fel!

Csupasz pisztoly