Kult-Mix

Folytatja a tavalyi rekord látogatószámmal zárult hagyományát a Cinema City, ismét megrendezésre kerül október 25-i kezdettel a nézők által méltán kedvelt 4 napos (október 25-28. között) programsorozat: a Cinema City FilmÜnnep. A kedvezményes mozijegy árak mellett, a hangsúly ismét a programkülönlegességeken lesz: premier előtti vetítések, sztár jegykezelők, filmklub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják csütörtöktől vasárnapig a Cinema City mozik...

5

Az Orfeum új előadása az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést, amely komédiát - az október 18-i bemutató követően - november 15-én, 21-én, és 26-án tekinthetünk meg választékos vacsorakínálattal egybekötve. Négy jó barát: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi a négy gyereket szerény ám annál boldogabb körülmények között nevelő apuci; és a még mindig megállapodni képtelen Tomi – Zoli lakásán gyűlnek össze, hogy...

5

Koncz Zsuzsa a magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertező legendája. Szuggesztív előadó, aki személyiségével hitelesíti páratlan életművét. Olyan művész, aki dalain keresztül nemzedékekre gyakorol hatást, szövegeinek mondanivalója érvényes, aktuális napjainkban is. 2019. március 9-én a tizenkettedik nagy koncertjére készül a Papp László Budapest Sportarénában.

5

Az olasz szupersztár nem csak figyelmességből hangoztatja, hogy imádja Budapestet és a magyar közönséget, hanem be is bizonyítja: 2019-ben - október 24-én ugyanis negyedik élő koncertjére készül a Papp László Arénában! A Vita Ce N’è egy különleges szójáték, amellyel még az olaszokat is meglepte, de ez a lényegen nem változtat: élet van, és erről semmilyen körülmények között nem szabad megfeledkeznünk. Az öt kontinens arénáiban megrendezendő...

5

A Kowalsky meg a Vega zenekar 15 éves jubileumi évét Budapesten nyitotta meg az év elején az Arénában, és 2019. február 16-án Debrecenben, a Főnix Csarnokban zárja, mely egyben új koncertévük megnyitója is lesz.

4

Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel THE SHOW az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a ‘THE SHOW’ az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik. Győrben március 25-én, majd egy nappal később, március 26-án Budapesten lépnek fel. A tribute zenekar tagjai svédek és megszólalásig hasonlítanak az egykori ABBA tagokra. A formáció a legismertebb slágereket hozza el a magyar közönségnek.

5

Semmihez sem hasonlítható hang, felülmúlhatatlan, különleges és sokoldalú nő – Barbra Streisand. Hollywood leggazdagabb üzletasszonyai közé tartozik, egyes becslések szerint 180 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. Örökzöld dallamait (Woman In Love, Evergreen, Somewhere, Guilty, Tell Him, No More Tears, Memory..) három díva tolmácsolásában hallhatjuk november 9-én, 19 órakor a MOM Kult-ban. A színpadon Szulák Andrea, Nárai Erika és Polyák Lilla.

5

Idén 35 éves a legendás István, a király rockopera. Az évforduló alkalmából Szörényi Levente és Bródy János műve ezúttal ünnepi, különleges koncertváltozatban lesz látható december 17-én, a Budapest Sportarénában. Budapest mellett öt vidéki nagyvárosban került színpadra a mű, az első előadás Szombathelyen, az Aréna Savariában volt, ahol teltház előtt, óriási sikert aratva csendültek fel a rockopera dallamai.

5

Budapestre érkezik az Il Volo! A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel. A Gianluca Ginoble (bariton), Piero Barone és Ignazio Boschetto (tenorok) alkotta együttes sikerrel ötvözi a népszerű operák világát a könnyűzene elemeivel.

5

1492- A Paradicsom meghódítása”, „Tűzszekerek”, „”…, hogy csak egy párat említsünk azok közül a világsikerű zenék közül, melyeket november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában HIEN és szimfonikus nagyzenekar közreműködésével, csodálatos látvány kíséretében élvezhetünk ismét.

5