Vegyszermentes módszer a poloskainvázió ellen!

Elkezdődött a poloskaszezon - mutatjuk, hogyan védekezz! Itt a hűvösebb idő, az indián nyarat eddig élvező poloskák szép lassan elkezdenek behúzódni az otthonokba. Biztosan tapasztaltad már, hogy sokszor a redőny vagy szúnyogháló sem állja útjukat. A büdösbogarak a legapróbb réseket is képesek felfedezni és átbújni azokon. Magyarországon sok helyen most már tömeges a jelenlétük.

Ugye Te sem szeretnéd, hogy ellepjék házad, lakásod, üzleted, irodád ezek a zavaró élősködők? Ismerj meg egy új, környezetkímélő módszert és riaszd el őket rövid időn belül!

Stink Bug Repellent - azonnali, biztonságos fegyver a poloskák ellen!
A Stink Bug Repellent egy évtizedes fejlesztői munka eredményeként létrejött oldat, mely segít elűzni a zárt térbe bejutni akaró poloskákat. Ezzel az oldattal elérheted, hogy messziről elkerüljék otthonod a büdösbogarak.

Mitől ilyen hatékony?

A csomag egy speciális nedvesítő vattát tartalmaz, mely emberekre és háziállatokra nem mérgező anyaggal van átitatva. Ez az oldat a bogarak számára olyannyira zavaró, hogy valósággal élhetetlenné teszi a környezetet számukra.

Hogyan kell használni?

A Stink Bug Repellent használata nagyon egyszerű: enyhén bevizezett vattával érintsd meg a kívánt felületet, és az oldat azonnal hatni kezd!

Mekkora területre alkalmas?

Egy doboz oldattal egy teljes lakást vagy családi házat lekezelhetsz. 3-4 hónapig képes elriasztani az élősködőket. Külön szakértelmet nem igényel. Otthoni használat mellett cégeknek, irodába, üzletekbe, telephelyekre is ajánlott megoldás.

Milyen poloskafajok ellen jó?

Az oldat véd a 3 leggyakoribb poloskafaj ellen: elűzi a néhány éve nálunk is brutálisan elszaporodott barna ázsiai márványpoloskát, továbbá a zöld vándorpoloskát és a nyugati levéllábú poloskát is.

Készülj fel időben a bogarak ellen! Fantasztikus ár!
Ne várd meg, míg befészkelnek hozzád a büdösbogarak! Kezdd el időben a felkészülést, és óvd meg házadat, lakásodat, ingatlanodat a poloskák elől a Stink Bug Repellent oldattal! Ezt az egész évben hasznos találmányt most szenzációs kedvezménnyel érheted el az alábbi linkre kattintva!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)