Miller Dávid énekli az Átjáróház betétdalát

A filmhez és előadójához illően romantikus szám címe Álmatlan, és Gerendás Dániel szerzeménye, a szövegét Mórocz Tamás írta, az énekfelvételt Horváth Barnabás irányította. A dal születésében Madarász Istinek, a film rendezőjének is nagy része volt.

"A klipforgatás marha jó hangulatban telt, Dávid az egyik legszimpatikusabb srác az egész szakmában ráadásul olyan hihetetlenül jó munkamorállal dolgozik, hogy tényleg öröm volt vele a közös munka. És ahogy az a jó hangulatú projektekkel lenni szokott, egyik dologból következett a másik és egy spontán ötlettől vezérelve előkerült egy símaszk, amivel még a filmbe is sikerült beleforgatnunk Dávidot. Kíváncsi vagyok, ki fogja megtalálni!" – mesélte a klip forgatásáról a rendező.

A klip főszereplője Miller Dávid, de a film két főszereplője is majdnem annyit látszik benne, mint az énekes: a két szerelmest, akit a halál sem tud elválasztani egymástól, Rujder Vivien és Bárnai Péter alakítja az Átjáróházban, és ezért a klipben is megmutatják, milyen erős köztük a kémia – ez a klipben és a filmben is egyértelmű.

"Játszottam már külföldi és magyar mozifilmekben, tévéfilmekben, sorozatokban, volt sok énekes szinkronszerepem is, de ez az első alkalom, hogy egy film főcímdalát énekelhettem. Sőt, nem csak énekeltem, hanem Gerendás Dani és Mórocz Tomi barátaimmal, szerzőtársaimmal együtt készítettük az Álmatlant az Átjáróház számára. Izgalmas projekt volt, bízom benne, hogy nem ez az első és egyben utolsó alkalom, hogy részem lehet ilyesmiben. Ahogy, remélem, az is megtörténhet legalább még egyszer a jövőben, hogy mozifilmrendező forgat klipet egy saját dalomhoz." – nyilatkozta a dal előadója, Miller Dávid.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)