Ismét Mézesvölgyi Nyár programsorozat a Veres 1 Színház szervezésében!

Idén nyáron már ötödik alkalommal várja nézőit Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja, a Mézesvölgyi Nyár. Budapesttől alig 20 kilométerre Veresegyház az a hely, ahol érdemes idealistának lenni, ahol a közélet, a kultúra magához engedi a szabad gondolatot, ahol civil lendület szervezi a közösséget. A Veres 1 Színház fesztiválja négy év alatt több mint 60 ezer nézőt vonzott előadásaira, és ez legalább annyira köszönhető a színház közösségszervező erejének, mint a színes, minőségi repertoárnak. És persze a szívós, kitartó munkának, amely az álmokat valóra váltja.

A kultúra előbb vagy utóbb utat talál a közönségéhez. Így lesz ez idén nyáron is, Pest megye legnagyobb szabadtéri művészeti fesztiválján – Veresegyházon, 18 nyárestén át, a Mézesvölgyben.

A rendezvénysorozat szervezői méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, 1400 fős nézőtéren várják a közönséget, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus népviseletébe öltözött hagyományőrzők látják el.

Bővebb infó: www.mezesvolgyinyar.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)