Egy dal hozta össze újra az Aranyélet sztárpárosát

Siklósi Balázs egy olyan életigenlő dallal jutott A Dal című műsorba, amelyre mindannyiunknak óriási szüksége lehet ezekben a vészterhes időkben. A Csak egy IGENhez készített kisfilm valódi kuriózum: helyszínéül a lenyűgöző Turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet c. sorozat sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs voltak.

Merd átlépni a saját korlátaidat, mondj igent - röviden így lehetne összefoglalni Siklósi Balázs új dalának a lényegét. A lélekemelő szerzemény, a mögöttünk hagyott, tragédiáktól sújtott évre reflektálva született. Alkotói - a szövegíró, Major Eszter, valamint a zeneszerző Rakonczai Viktor és Siklósi Balázs - remélik, hogy utat talál majd a hallgatóik szívéhez, és erőt ad nekik a talpraálláshoz, újrakezdéshez.

A szerzeményhez Czoller Bence rendező irányításával a festői szépségű Turai kastélyban forgattak klipet: a járványügyi, biztonsági szabályok maximális betartásával dolgoztak a közelmúltban felújított, patinás épületben. A kisfilm főszereplői népszerű színészek voltak. Ez a projekt hozta össze újra az Aranyélet című, óriási sikerrel futott sorozat két sztárját.

A videóban megjelenő táncosok, Hajszán Kitti és Túri Lajos Péter kifejezetten ehhez a történethez komponált koreográfiával készültek, a klasszikus balett és a modern tánc elemeit is felhasználva festették meg a történetet.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)