Dermesztő hideg jön - Hogyan űzzük ki a befészkelő rágcsálókat?

Jönnek a mínuszok - mutatjuk, hogyan védekezz a bevackolni kívánó rágcsálók ellen! A közelgő szibériai eredetű hideg nemcsak az emberek, hanem az állatok életét is megnehezíti. A rágcsálók tömegével lephetik el ilyenkor az otthonokat, raktárakat, alsóépületeket. Ott aztán megrághatják a vezetékeket, megdézsmálhatják az éléskamrát, akár betegségeket is terjeszthetnek.

RIDDEX elektromos kártevőriasztó - egerek, patkányok, nyestek ellen is hatásos

A RIDDEX kártevőriasztóval valóságos rémálmot hozhatsz a rágcsálókra. Használatával már néhány héten belül jelentősen csökkentheted a környezetedben levő élősködők számát. A már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot.

Kettős hatás: szabályosan őrületbe kergeti az élősködőket!

A RIDDEX áltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal valósággal élhetetlenné teszi a környezetet a rágcsálók számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők rövid időn belül kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. Mindössze egy fali konnektorra lesz szükséged és a RIDDEX máris elkezd hatni: a tapasztalatok szerint pár hét és szinte teljesen eltűnhetnek a zavaró egerek, patkányok és nyestek a környezetedből.

Jó hír, hogy rovarok ellen is hatásos, így pl. pókok, csótányok, poloskák ellen is használható. Sokoldalú, könnyen beüzemelhető megoldás, mellyel egész évben védheted otthonod, üzleted, telephelyed a rágcsálóktól, ízeltábúaktól.
A RIDDEX rendkívül kis fogyasztású, zajtalan működésű eszköz. Bekapcsolható LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is ideális. 1 db készülékkel egy lakóház vagy üzlet teljes szintjét megvédheted.
Gondolj bele, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod.

Védekezz most a hideg elől menekülő rágcsálók ellen, mielőtt tömegesen befészkelnek hozzád! A RIDDEX-et használhatod házban, lakásban, nyaralóban, alsóépületben, pincében, garázsban egyaránt. Otthonra és cégeknek is ajánlott.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)