Demjén Ferenc koncert különleges előzenekarral

A legendás énekes-dalszövegíró- basszusgitáros, a többek között Kossuth-díjjal is kitüntetett Demjén Ferenc – vagy ahogy sokan ismerik, Rózsi – a Bergendy és a V’Moto-Rock után kezdett szólóban tevékenykedni. Példátlan életutat és karriert járt be a ’70-es évek óta – a még ma is aktív művész nagykoncertje generációkat hoz össze június 29-én a Budapest Parkban. Az estet pedig a Kéknyúl formáció urbánus tánczenei műfajkavalkádja teszi különlegessé.

A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak. Bár a csapat korábbi hangzása Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs - védjegyének számító - Hammond orgonája köré épült, az új lemez anyaga új koncepcióra épül: nyolc egyenrangú muzsikus sző izgalmas zeneszövetet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, karakteres, óceánon túli énekével.

Egy Legenda és egy "modern" formáció nem mindennapi zenei találkozásának lehetünk résztvevői ezen a különleges koncerten.

Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/event/demjen-20180629

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)