Bodrogi étterme saját receptekkel

Csülöktatár Bodrogi módra, ahogy a Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula készíti, szigorúan tojás nélkül. Ez csak egy a Bodrogi-család akár 150 éves receptjei közül, amelyeket márciustól megkóstolhat bárki.

Bodrogi Gyulát nem zavarja, hogy a neve étlapra kerül, sőt kifejezetten büszke a fiára, Ádámra, amiért nem hagyja elveszni a család féltett receptjeit. A „papa”, ahogy Ádám a Nemzet Színészét nevezi, nem csak a vadászatban jártas, hanem a konyhában is. Ahogy a család többi tagja is büszke a szakácstudományára. Bodrogi Ádám édesanyja, Voith Ági például még az édesanyjától, a színészlegenda Mészáros Ágitól tanulta azt a töltött káposzta receptet, amit a fiának adott tovább, hogy beválogathassa a budai Bodrogi étlapjára, ha csak alkalmanként is. A
házigazda Bodrogi Ádám ugyanis azt szeretné, hogy mindig az aktuálisan a piacról beszerezhető alapanyagokból készülő ínyencségek szerepeljenek a naponta frissülő étlapon.

Aki szerencsés, mindenesetre tesztelheti a híres töltött káposztát,
ami legalább 6 féle húsból, csülökből, dagadóból, oldalasból, füstölt szalonnából, combból, körömből készül, rengeteg kaporral, szigorúan savanyú káposztából.

Értékelés: Nincs Átlag: 2.5 (2 szavazat)