ATB, Fragma, Jan Wayne, Brooklyn Bounce és Kozmix! - Retro party a Budapest Parkban!

Augusztus 24-én Magyarországra látogat a német DJ fenomén, aki a '90-es évek óta folyamatosan a nemzetközi elektronikus zenei szcéna elitjébe tartozik. Ezen az estén a Budapest Parkban életre kel a 2000-es évek felejthetetlen party-világa olyan hazai előadókkal és DJ-kel búcsúztathatjuk a nyarat mint a Kozmix, Erős vs Spigiboy, DJ Szatmári feat Jucus, Náksi, Dance4Ever vagy Shane 54. Az est főszereplője a 9 PM (Till I Come)-ot megálmodó ATB azaz André Tannenberger lesz, aki mint előadó és DJ is visszahozza nekünk a 90-es éveket!

Az első szólólemeze 1998-ban került nyilvánosságra ATB néven, (9 PM (Till I Come)) mellyel egyből belopta magát a dance-rajongók szívébe. A következő állomás a Don't Stop volt, melyet az Adamski-féle Killer követett. Első albuma (Movin' Melodies) 1999-ben került a polcokra. 2017-ig Andrénak 10 albuma látott napvilágot a különböző mixlemezek mellett.

Egy igazi retro-dance party nem létezhet vendégek nélkül! ATB és a szervezők ezért meghívták FRAGMA-t (Everytime You Need Me, Toca's Miracle, You Are Alive), a Brooklyn Bounce-t (Get Ready to Bounce, Club Bizarre, Born to Bounce, Take a Ride), Jan Wayne-t (Because of the Night, Total Eclipse of the Heart), hogy visszahozzák a régi dance himnuszokat és egy nem mindennapi zenei időutazás részesei lehessünk! A honi mezőnyt a ma is népszerű Kozmix formáció képviseli.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyvásárlás és bővebb infó:
https://www.facebook.com/events/163320637632278/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)