Apád füle! Vacsoraszínházi komédia az Orfeum műsorán

Az Orfeum új előadása az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést, amely komédiát december 8-án és 21-én tekinthetünk meg választékos vacsorakínálattal egybekötve. Négy jó barát: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi a négy gyereket szerény ám annál boldogabb körülmények között nevelő apuci; és a még mindig megállapodni képtelen Tomi – Zoli lakásán gyűlnek össze, hogy míg hármójuk felesége színházba megy, addig ők vigyázzanak az ott alvó gyerekseregre.

Gábor tanácsára bébiszittert hívnak, hogy néhány órára ki tudjanak szabadulni. Esti kiruccanásuk tervét Tomi bejelentése akasztja meg, miszerint a főnökének lánya tőle vár gyereket. A három barát mindent megtesz, hogy az életimádó szingli Tomiba „lelket öntsön”. Szakítás, lánykérés, szülés, gyereknevelés: a három tapasztalt apuka mindenben tud tanácsot adni, és természetesen azt a lehető leghumorosabb és legőszintébb módon.

Két órás felhőtlen szórakozás kényelmes vacsoraszínházi körülmények között szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek. A rendező Tallós Rita, aki az Anyád kínja c. nagy sikerű előadást vitte színre. Szereplők: Elek Ferenc, Nagy Sándor, Adorjáni Bálint és Fenyő Iván.

Az előadásban olyan remek slágerek magyar változatai - Őrület, Rendben doktor úr, Ó, hogy az anyád, Túlhajszolt apák, Szétszednek a nők, Hö Hö Hö, Ne basztass már - hallhatóak mint az I Will Always Love You, Bang Bang, No Women No Cry és az Everybody, köszönhetően Lombos Márton dalszövegírónak.

Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 19:45-kor

Jegyárak 3-fogásos vacsorával
■ Deluxe: 11.900 Ft
■ Prémium: 10.900 Ft
■ Standard: 9.900 Ft

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)