Adventi musicalest Budapesten

A cím a Kult13 égisze alatt működő Angyalföldi József Attila Művelődési Központra utal, ahol december 3-án, pénteken lesz musical, operett, és popzene a műfaj népszerű képviselőivel. Fellép: Csengeri Attila, Buch Tibor, Tunyogi Bernadett, Xantus Barbara, Szász Kati operett- és nótaénekesnő, valamint a fiatal pályakezdő színész, Göth Péter. A 19 órakor kezdődő kétrészes műsorban a dalok szólnak majd a szerelemről, boldogságról, szenvedésről, a születésről, a halálról és nem utolsó sorban a pénzről. A közreműködőket már hallottuk több műfajban korábban, itt most együtt egy különleges előadást hoznak el a nézőknek ezen az estén.

Miért szeretjük a musicaleket?

Mert a színházi műfajok tekintetében jelenleg a musical az egyik legsikeresebb, illetve a legismertebb. Nagyon jól magában foglalja a zenét, a táncot, az érzelmes dalokat, prózát, és természetesen a színházat. Továbbá a musical feldobja a hangulatot, és egyfajta menekülés a szürke hétköznapok problémái elől.

A különleges világ, amit a fejünkben teremt, a koreografált csoportos táncok, a közösség érzése más rajongókkal. Az egyedülálló élmény, amikor beülünk a színházba, tudva, hogy a következő két vagy több óra varázslat csak itt és most nekünk szól. Érdemes megtapasztalni ezt a nem mindennapi élményt „Az Operaház fantomja”, a „Sztárcsinálók”, a „Miss Saigon”, vagy netán a „Jézus Krisztus szupersztár” egy-egy dalával.

A műsor kitalálói azonban gondoltak a musicaleket csak részben kedvelők számára is. Szász Kati közismert a szubrett és primadonna szerepben, tőle a műfaj népszerű dalaiból kapunk majd egy csokorra valót. Göth Péter pedig otthonosan mozog szinte minden területen, legyen az musical vagy operett.

A majd kétórás előadásban mindenki megtalálja majd a neki tetsző zeneszámot, korosztálytól függetlenül. A lényeg, hogy érezzünk jól magunkat és adjuk át magunkat az élménynek, amely egyszeri és megismételhetetlen!

Jegyek https://kult13.jegy.hu/program/pentek13-gospeltol-a-fantomig-adventi-mus...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)