Veiszer Alinda: Záróra- Harminc őszinte beszélgetés

Több mint félezren ültek már a Veiszer Alindával szemközti székben ötven, többnyire megrázóan rövidnek tűnő percig azért, hogy pályájukról, életükről, reményeikről és kudarcaikról beszélgessenek valakivel, akiről nem tudtak sokkal többet, mint azt, hogy érdeklődik utánuk. A népszerű nevek mellett ráadásul nyáron a fiatalok is beszélgetőpartnerre találtak. Ennek apropóján (is) ajánljuk a könyvet.

Gondolkodók, tudósok, művészek, sportolók, egyszóval a magyar közélet kiválóságai szólalnak meg a remek kiadványban, mely izgalmas és gondolatébresztő keresztmetszetet nyújt Veiszer Alinda műsoráról.

A kötetben – 456 oldalon - olvasható beszélgetések interjúalanyai:

Rófusz Ferenc, Garas Dezso, Freund Tamás, Pogány Judit, Nádasdy Ádám, Járai Zsigmond, Szász János, S. Hegyi Lucia, Jankovics Marcell, Snétberger Ferenc, Jókai Anna, Benedek Miklós, Pálinkás József, Sebestyén Júlia, Almási Tamás, Gyurgyák János, Hacki Tamás, Anisits Ferenc, Bereményi Géza, Melocco Miklós, Oplatka András, Bányai Éva, Schwajda György, Haumann Péter, Ferber Katalin, Skardelli György, Bán János, Tulassay Tivadar, Stohl András, Vitray Tamás.

Veiszer Alinda ötödik éve vezeti az m2-n késői időpontban sugárzott Záróra c. műsort. Eddig hatszáz beszélgetést készített a magyar társadalom, kultúra, tudomány, sport meghatározó szereplőivel. Kulturális-közéleti újságírói pályáját a Kultúrházban kezdte hét évvel ezelőtt. Azóta számtalan kerekasztal-beszélgetés, közönségtalálkozó és rendezvény házigazdája.

Munkáját több díjjal is elismerték, így a Nők a médiában, a Prima Junior, a Story Érték, a Bossányi Katalin-, valamint a Kovácsi-díj tulajdonosa. 2010-ben Magyar Sajtó kategóriában a Prima Primissima Díj kitüntetettje.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)