Temesi Berci: Elégedettség - Érthető üzenetek a mindennapi ember számára

Közel három éves munka gyümölcseként idén megjelent Temesi Berci első könyve, Elégedettség címmel. A szerző személyes élettapasztalatain, és világlátásán alapuló alkotás nemcsak zenészek, de a hétköznapi, „civil” olvasó számára egyaránt tartogat spirituális mondanivalót. ARTISJUS díjas előadóművész, zenei rendező, a Black-Out, Kowalsky meg a Vega, Belmondo, és a Stonehenge zenekarok egykori tagja. 2003-ban az év basszusgitárosa, 2012 őszén a Magyar Jazz Szövetség különdíjasa. Az I. Smoothjazz dalverseny díjazottja. Jelenleg az RTL Klub zenei rendezője.

„29 fejezetben taglalom eddig eltelt 33 évem alatt megtapasztalt élet helyzeteimet a zene megélése közben, és az élethez való hozzáállásomat. Sok múlik a mentalitáson, ahhoz, ahogy hozzáállunk az élethez. Az önmagunk elfogadása, a tisztelet, és szeretet megélése sokban hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, és jót adva, jót is kaphassunk.” – mondta el érzéseit a könyv kapcsán Berci.
„Zenei példákkal színesítve próbálok hitelesen választ adni azokra a kérdésekre, melyekkel minden nap találkozom az életben, és nem csak a zenei szakmában.”
- nyilatkozta a szerző.

Az e-book formában napvilágot látott kötet írása ihlette Berci On Time címmel, a tavaly szeptemberben – stílusosan a Magyar Jazz Napján –megjelent első szólóalbumát is. A hat nyelvre lefordított Elégedettség előszavát Laár András, a KFT zenekar dalszerző énekes gitárosa, spirituális gondolkodója jegyzi.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)