Magyarország legjobb helyei - különleges útikönyv érdekességekkel!

Magyar cím: 
444 jó hely Magyarországon
Írta: 
444.hu

Kulcsos házak és kastélyszállók, túraútvonalak és strandok, éttermek és élmények. Egy nem mindennapi könyv, amivel felfedezhetjük Magyarországot akár egy napunk, akár egy hosszú hétvégénk, akár egy teljes hetünk van. A kiadvány 240 oldalon független, szórakoztató és megbízható tartalommal szolgál. Mit is találunk benne? Az ország legjobb éttermei és szálláshelyei, látnivalói és kilátói, strandjai és rendezvényei, hangulatos falvai és izgalmas túraútvonalai között olvashatunk.

Izgalmas és érdekes helyeket valamint látnivalókat fedezhetünk fel ezzel a kiadvánnyal. Tudta-e, hogy hol van például a "Futura"? Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza - a Csodák palotája - mintájára Mosonmagyaróváron található.
Vagy mi a pörbölyi Titán? - Magyarország legnagyobb fája egy amerikai származású duglászfenyő, a Somogy megyei Iharosberény mellett áll.
Netán tudjuk-e merre található a Tarjánka-szurdok? Az ország legszebb és legnehezebben megközelíthető pontja a Bükki Nemzeti Parkban van. Domoszló és Markaz között.

A 444 jó hely Magyarországon c. kiadvány gazdag térképpel és grafikával valamint szellemes írásokkal mutatja országunk legjobb helyeit. Ha utazunk vagy szabadságra megyünk, vigyük magunkkal ezt a könyvet!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)