Legendák és az igazság a férfi legféltettebb szerszámáról

Sturla Pilskog valószínűleg a világ legragyogóbb urológusa. Ebben a könyvben világosan és logikusan válaszol számos, (nem csak) a férfiakat gyötrő kérdésre, miközben élvezetesen mesél az ősi Viagráról, az amerikai elnökök szerveiről és Napóleon büszkeségének posztumusz kalandjairól. A kötet végén pedig a Kisokos fejezetben a legfontosabb kérdésekre is választ kaphatunk. Természetesen a Pénisz könyvben a méretek is szóba kerülnek.

„Isten minden férfit ellátott pénisszel és aggyal, de csak annyi vérrel, hogy egyszerre csak az egyiket használhassa.”
(Robin Williams)

A péniszről alkotott kép korszakról korszakra és kultúráról kultúrára változott, de a szerv elsődleges funkciója harmincezer éve ugyanaz: újabb és újabb nemzedékeken keresztül biztosítja a fennmaradásunkat. Az, hogy ez a feladat örömöt és élvezetet is szerez, tulajdonképpen csak egy bónusz, amelyet az evolúció azért vezetett be, hogy motiváljon bennünket génjeink továbbadására. Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan szervnek, ami ennyi figyelmet kapott, már nincsenek titkai. Ez azonban nagy tévedés. Sok fiú és férfi tapasztalja meg a bizonytalanság, szorongás és félelem érzését, azt gondolva, hogy valami nincs rendben velük, esetleg kilógnak a sorból. Vajon elég nagy-e a péniszük? A herezacskóban lévő golyó egy rákos daganat?

Miért vannak nedves álmaink? Meg kell-e borotválkozni odalent ahhoz, hogy szert tegyenek egy barátnőre? És: impotenssé tesz a nadrágzsebben hordott mobiltelefon? A potenciának van valami köze a kerékpározáshoz? Mi a helyzet azzal a férfi G-ponttal? A közkedvelt urológus, Sturla Pilskog norvég sikerkönyve – majd a kiadásokat követte Dánia, Hollandia, Oroszország, Ukrajna és Lengyelország – örökre véget vet a zavarnak és a kényelmetlenségnek, segít rendet tenni a férfi nemi szerv ügyében, elválasztva a tényeket a tévhitektől és az ártalmatlan tüneteket a súlyosabb betegségektől.

A felhasználói kézikönyv áttekinti, hogy az effajta kérdések hogyan érintették a társadalmat az idők folyamán, szó esik a boszorkányokról és a nemi betegségekről, a méret növeléséről és a vágy fokozásáról, de Napóleon elveszett és megkerült hímvesszőjéről is.

A könyv célja a fölösleges szorongás megszüntetése, és az, hogy a fiúk és férfiak büszkék legyenek a saját testükre. Ebből a könnyen érthető és szórakoztató kötetből megtudhatjuk, mi a normális, milyen problémákat kell komolyan venni és mit lehet tenni, hogy megszabaduljunk tőlük.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)