Gönczi Gábor és Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv

Ruha és cipő – döntsön-e a tökéletesség a kibírhatóság felett? Végigegye a menüt az ifjú pár? Muszáj a vőlegénynek mindenkivel koccintania? És mennyit igyon a menyasszony?Bazi nagy esküvőskönyv végre lerántja a leplet az esküvők rózsaszirmokkal telehintett világáról.

Meghökkentő, tanulságos, ráadásul igaz történetekkel szolgál, hogy ne fulladjon kudarcba a közös élet kezdete! 300 sztár és civil esküvő ihlette Gönczi Gábor és Csikós Balázs Bazi nagy esküvőskönyvét.

A kötetből megtudhatjuk a legősibb vendéglátós svindliket, hogy mi a koktél-trükk vagy a klíma-trükk, megtanuljuk kiszámolni, hogy mennyit dobjunk be menyasszonytánckor az edénybe, valamint kiderül többek között az is, hogy házasságunk olyan lesz, amilyen az esküvőnk. Tehát nagyon nem mindegy, hogyan szervezzük! Ha jó a buli, akkor jó buli lesz, ha vicces, akkor vicces, ha fáradságos és veszekedős, akkor fáradságos és veszekedős. A könyv nem megy el a nászéjszaka kérdésköre mellett sem, mítoszok fognak megdőlni…

Az igazán unikumnak számító kézikönyv szokatlan tanácsai mentén számos példát soroltat fel, valóban megtörtént eseményeket, és ezzel egyetemben millió olyan hibát, amibe az emberek belefutnak. Nem „minden szép és jó”, rózsaszín alkalmakat vonultat fel, pont kifejezetten rossz és röhejes, vagy éppen kudarcba fulladt esküvői történeteket, például egy vőlegényről, akit mentő vitt el saját lakodalmáról, vagy az ifjú párról, aki közröhej tárgyává válva kétféle módon vonult be a lagzi helyszínére – csak hogy mindkét örömszülőnek kedvezzenek... Grátiszként bekukkanthatunk celebesküvők kulisszái mögé is, láthatjuk, hogy miképpen csinálják azok, akikről azt hisszük, hogy pénzük eleve garancia a tökéletes lagzira. Nemcsak házasulandók élvezhetik a kötet őrült és tanulságos történeteit, hanem mindenki, aki döbbenve szeret nevetni.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)