Egy különleges anya-lánya páros

Magyar cím: 
Ne maradjon kettőnk között
Írta: 
Hernádi Judit, Tarján Zsófia

Hogyan lehet élni egy népszerű anya árnyékában és miként valósítható meg egy teljesen másfajta élet? Korábban erre kereshette a választ Tarján Zsófia, aki a sok vita és meg nem értés után a saját útjára lépett és Hernádi Judithoz hasonlóan szintén sikeres lett. Persze azért semmi sem ilyen egyszerű. A színfalak mögötti életük most egy könyvben olvasható, tabuktól mentesen és őszintén. Darida Bence pedig összerakta a nyilatkozatokat, hogy az olvasó bepillantást nyerjen a család hétköznapjaiba.

A színésznek sok esetben az interjú vagy jelen esetben egy könyv az, ami terápiás eszközként szolgál és megnyugtatja. Természetesen ne gondoljuk azt, hogy a Ne maradjon kettőnk között c. depresszív hangvételű, hiszen a humor ilyenkor a legjobb segítség. Főleg, ha a szerzők járják majd az országot a kötet népszerűsítése kapcsán.

Hogyan romlott meg a kapcsolatuk annyira, hogy már képtelenek szót érteni egymással?
Anya és lánya, Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és megpróbáltatásokkal teli utat járt be együtt. Kapcsolatukat számos probléma nehezítette, ezeket hol együtt, illetve külön oldották meg. Hernádi Judit, az országszerte közismert színésznő lányának lenni nem könnyű, pláne egy gyermek szemszögéből – nem beszélve arról, ha olyan emberről van szó, mint Tarján Zsófia, aki már kiskorától szintén művészi pályában gondolkodott, és a Honeybeast arcaként mára valóra váltotta korábbi álmát. Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozták fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Az olvasó előtt feltárul életük meghatározó állomása – közben megtanulhatjuk, hogyan lehet közösen túljutni a problémákon, együtt felülírni a régi rossz beidegződéseket, egymást támogatva tovább menni, azzal az személlyel, aki a legjobban ismer és szeret minket a világon.

Zsófia arra panaszkodott, hogy népszerű édesanyja nem érti meg őt, emiatt szomorúan ment haza a családi összejövetelekről, Judit pedig nem akarta elfogadni azt az életmódot, amit lánya tűzött ki maga elé. Arra jöttek rá, hogy egy darabig egy különleges állapotba kerültek, amelyből nem láttak kiutat, majd jött a felismerés, hogy csak együtt képesek túljutni a sérelmeken. Ez követendő példa lehet bárki számára. A kiadványt Hernádi Judit bevezetője és Tarján Zsófia prológusa foglalja keretbe, sőt Zsófia rajztehetségét is megcsodálhatjuk.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)