Bullsh*tmentes szexoktatás, amire mindig is vágytunk!

Magyar cím: 
Szexoktatás: Útmutató az élethez

Íme a hivatalos, kötelező, modern és teljesen kidolgozott útmutató a kapcsolatokról, a szexről és még sok másról az eredeti Netflix-sorozat, a Szexoktatás alapján. Megkérdőjelezi a tested? Nem vagy biztos az érzéseidben? Aggódsz, hogy amit csinálsz, az normális-e? Az önjelölt oktató, Otis Milburn és barátai őszinte és pozitív útmutatást kínálnak ebben az életedet megváltoztató könyvben, amelynek tényanyagát számos szakértő – köztük doktorok és szexterapeuták – ellenőrizték.

Az anatómiai ismeretektől, a külsődben való magabiztosságtól és az érzéseid megértésétől kezdve egészen a beleegyezés, a szexualitás és a modern szerelem aknamezőiig ez az útmutató minden olyan kérdésre választ ad, amelyet nem mersz feltenni, méghozzá olyan nyelven, amit meg fogsz érteni. Nem tudod kifejezni az érzéseidet, vagy aggódsz, hogy ami történik veled, az normális-e? A sorozatbeli karakterek, idézetek és esetleírások is megelevenednek a könyv lapjain, ezen felül találsz itt terápiás jegyzeteket, diagramokat, tippeket, információkat és sok-sok humort – ez a gazdagon illusztrált könyv a Netflix népszerű eredeti sorozatának alapján készült, és gyakorlati útmutatót nyújt a való világban való eligazodáshoz. Ne feledjük: olyan nem létezik, hogy mindenkire minden állítás igaz, viszont ebben a könyvben mindenki megtalálhatja a személy szerint neki szóló tanácsot.

Érdemes fellapozni ezt a könyvet, beszélgetni a benne felmerülő témákról, vagy hangosan kiabálni, hogy igen ilyen is lehet, a SZ-E-X!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)