Van megoldás a száraz bőr elkerülésére! Használjunk aromaterápás légpárásítót!

Kiszáradt bőr, szemégés? Van megoldás a téli panaszokra! Itt a tél, a hideg, szeles idő, ami a szervezetet is megterheli. Ha Te is sokszor érzed száraznak bőrödet, nehezen veszed a levegőt vagy égő érzés tölti el szemeidet, akkor eljött az ideje egy kis felfrissülésnek! Ismerd meg az aromaterápiás légpárásítót: ezzel a sokoldalú találmánnyal frissé, hidratálttá teheted bőrödet, javíthatsz légzéseden, valamint a szemégést is csökkentheted. Komplex hatása nemcsak a testnek, hanem a léleknek is felüdülést hozhat!

4 az 1-ben aromaterápiás légpárásító - teljes feltöltődés és ellazulás bármilyen helyiségben

Az aromaterápiás légpárásítóval rövid időn belül felfrissítheted a levegőt, vagy akár a szennyeződéseket is csökkentheted. A párásító mellett jobban fog menni a pihenés, alvás, a munka és a mindennapi tevékenységek is.

Hogyan működik?

A légpárásító a beletöltött vizet és illóolajokat mikro finomságú párává alakítja. Mivel az olajok nem érintkeznek hővel, ezért nem károsodnak. Az így képzett kellemes, aromás hideggőzzel teljes ellazulásban lehet részed. Érzékeny bőrű, szemű, illetve allergiás személyeknek különösen ajánlott. Javítsd Te is közérzeted az aromaterápiás légpárásítóval!

Hangulatos fényterápia

A készülék rendkívül látványos 7 színű LED-es hangulatvilágítással rendelkezik, ideális fényterápiás alkalmazásra, illetve esti, éjszakai jelzőfénynek is.

Hogyan kell használni?

Csak csavard le a fedelét, helyezd a tartozék pamutszálat a diffúzor alsó tartályába, majd adagolj bele maximum 1,3 dl vizet. Ügyelj arra, hogy a pamutszál jól megszívja magát vízzel. A finom illathoz 1-3 csepp tetszőlegesen választott illóolajat is beletölthetsz. Egyes típusú olajokkal akár a levegőt is fertőtlenítheted.

A légpárásító egy vízfeltöltéssel nagyjából 4 órát képes üzemelni. Úgy tervezték, hogy kb. 20-40 m2-es méretű helyiségeket tökéletesen el tudjon látni párával. Takarékosan, USB töltőkábelről üzemeltetheted, mely része a csomagnak.

Hová ajánlott az aromaterápiás légpárásító?

- otthonra, bármilyen helyiségbe
- autóba
- üzletekbe
- irodákba
- szépségszalonokba
- konferenciatermekbe
- szállodákba, hotelekbe, panziókba
- kórházakba, rendelőkbe
- bárhova, ahol frissíteni szeretnéd a levegőt

Tapasztald meg Te is a légpárásító frissítő, stresszoldó, nyugtató hatását!

Ez a fiatalok és idősebbek számára is javasolt készülék kiváló ajándékötlet bármilyen ünnepre, jeles alkalomra. Lepd meg vele saját magad vagy szeretteid!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)