Új helyen a Gödör Klub

Ősztől új helyen, a budapesti Király utcában, a Central Passage-ban folytatja működését a Gödör Klub, amely előtte még közösségi nyaralásra hívja közönségét az agárdi strandra.

Augusztus 21. és 26. között azonban közösségi nyaralásra Agrádra invitálják az érdeklődőket: a Gödör Kempingben a koncertek mellett környezettudatos programokkal, főzőversennyel, tánc- és jógafoglalkozásokkal, számtalan gyermek- és családi programmal készülnek a szervezők. A nyári összművészeti fesztivállal a Gödör Klub stábjának egy nagyon régi álma válik valóra, mert már évek óta terveznek megvalósítani egy olyan eseményt, amely jelentősen eltér az eddig megszokott magyarországi fesztiváloktól.

A Gödör Kempingben koncertezik majd mások mellett a Brains, az Intim Torna Illegál, a Kiscsillag, Péterfy Bori és a Love Band, a Pál Utcai Fiúk, a The Carbonfools, a Korai Öröm, a Nemjuci, a Supernem vagy épp az Irie Maffia, de jelen lesznek olyan külföldi előadók is, mint a német Rotfront vagy a jamaicai Beenie Man, és hosszú idő után ismét Magyarországra látogat a Balkan Beats Party, amely DJ Robert Soko berlini lemezlovas védjegye. A koncertek mellett látható lesz a Frenák Pál Társulat, a Willany Leó Improvizációs Műhely és a D'Watt Nemzetközi Kortárstánc- és Cirkusztalálkozóval képviselteti magát a kortárs cirkuszművészet.

Fotó: Dudás Ernő
MTI

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)