„Tesztbeszéd” – Jön a magyarázkodás, csodálkozás, bizonygatás

A Tesztbeszéd című, rendszeresen jelentkező egy órás műsorban Lovász László a műsor házigazdája és kiötlője egy interaktív személyiségteszt segítségével a közönséggel együtt deríti ki az igazságot az est meghívott „tesztalanyáról”.

„A Tesztbeszédben végre kiderül, hogy a nézők mit gondolnak, milyennek látják a Dumaszínházasokat, ami számukra is izgalmas. Nyilván, ehhez képest mesélnek magukról, éppen annak a meglepetésnek az állapotában, amikor szembesülnek azzal, hogy mi van róluk a fejekben” – véli Lovász László, aki minden vendégénél más és más kérdéssort alkalmaz, attól függően, hogy milyennek ismeri, vagy éppen mit gondol az adott személyről.

A műsor tematikája nagyon egyszerű. Van egy tesztkérdés a és b válaszlehetőséggel. A kérdés a fellépőre vonatkozik és a közönség választ, azaz eldönti, hogy szerinte milyen a vendég – aki meglepődik, megnyugszik, vagy cáfol… Jön a magyarázkodás, csodálkozás, bizonygatás.

A szórakoztató, tesztelős megismerőshow januárban öt alkalommal jelentkezik, minden alkalommal délután öt órától. A Dumaszínház színpadán, 24-én Kovács András Pétert, végül 30-án Kiss Ádámot és 31-én Badár Sándort ismerheti meg igazán a közönség.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)