Színházi hangulat, régi versek és filmslágerek az Orfeumban

Régiesen újszerű, s egyben üdítő, vadonatúj produkció újrahangolt színházi dalokkal, versekkel, régi magyar filmslágerekkel végighaladva az örök téma, nő és férfi viszonyának sétányán. Rejtély – Ez a szív egy nagy titok címmel egy különleges zenei utazás részesei lehetünk március 18-án, a budapesti Orfeumban.

Régiesen újszerű, s egyben üdítő az Orfeum legújabb produkciója, a Rejtély – Ez a szív egy nagy titok, amelyben újrahangolt színházi dalokkal, versekkel, régi magyar filmslágerekkel halad végig Kállai-Kiss Zsófia és Járási László az Indygo zenekarból az első kézcsóktól az ezüstlakodalomig, az örök téma, nő és férfi viszonyának sétányán. „Gyönge nőknek, romantikus lovagoknak”, vagy bárkinek, aki kíváncsi arra, hogy történt a szerelem anno Budapesten.

A gentleman és az Orfeum dívája korhű jelmezekben, kalandos körülmények között találnak egymásra, majd dalról dalra megélik a valódi romantika minden árnyalatát Eisemann Mihály, Karády Katalin, Kishonti Ildikó, Psota Irén, Toldi Mária, valamint Záray Márta és Vámosi János nyomán.

A különleges koncert este 9 órai kezdettel tekinthető meg!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)