Szépség és a Szörnyeteg – népszerű mese számos újdonsággal

A szépség és a Szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött. Élőszereplős történet, Celine Dion új dala – főcímdal: Arian Grande és John Legend páros - és a musical-feeling tovább fokozza a varázslatot!

Sokak szerint a Disney nagy fába vágta fejszéjét a mese élőszereplős feldolgozásával, viszont az ismert karakterek így még jobban kiteljesedhetnek. Aki már látta például az Operettszínházi változatot, tudja miről beszélünk. Nem mellesleg igazi nagy nevek formálják meg a kedves kis karaktereket:

Belle: Emma Watson
Szörnyeteg: Dan Stevens (Downton Abbey sorozat, illetve jelenleg a Légió c. sorozat)
Gaston: Luke Evans
Maurice: Kevin Kline
Lefou: Josh Gad
Tik-Tak Úr: Ian McKellen
Mrs. Potts: Emma Thompson

Kevin Kline már szerepelt Disney adaptációban – Notre Dame-i toronyőr 1-2 – és most újra láthatjuk a vásznon. Emma Thompson és Emma Watson pedig a Harry Potter filmekben szerepeltek együtt.

További érdekesség, hogy Alan Menken zeneszerző számos új dalt írt többek között For Evermore, Days In The Sun és az Our Song Lives On szólalnak majd meg a szereplők tolmácsolásában. Celine Dion pedig előadja a How Does a Moment Last Forever c. szerzeményt.

Az élőszereplős új feldolgozás minden korosztály számára kedves élményt fog nyújtani. Hozzánk március 23-án érkezik majd a musical.

Még nincs értékelve