Road Movie album - Tíz csodás magyar táj, tíz magyar zenész és zenekar

A különleges kiadvány 200 oldalon, előadókkal, zenekarokkal - többek között Rúzsa Magdival, a Tankcsapdával, a Bagossy Brothers Companyval vagy a Wellhelloval - közösen, járja be azokat a hazai és határon túli magyarok lakta tájakat, ahol az elmúlt másfél évben dalok és videoklipek születtek a Road Movie produkció keretében. Az album már kapható a könyvesboltokban és a www.roadmovie.hu oldalon.

A Road Movie Album egy virtuális ország- és világjárás, eddig ismeretlen szemszögből. A 2019 nyarától mostanáig terjedő időszakban tíz népszerű hazai zenekar és zenész mutatja be nekünk azokat a tájakat, melyekhez a legjobban kötődnek vagy valamiért fontosnak tartanak. Az albumban az eddigi tíz, Road Movie-dalt publikáló zenészt hat szerző, Bus István, Kiss Krisztina, Kiss Ádám, Könyves Dina és Radnai Péter interjúvolta meg.

"Azokon a projekteken, amelyeken dolgozunk, igyekszünk felhívni a közönségünk figyelmét olyan ügyekre, amelyek mellett sokszor képesek vagyunk elmenni. Több partnerünk is van, akit szívesen segítünk - ebben az esetben a UNICEF az, aminek a tevékenységét minden egyes megvásárolt Road Movie albummal támogatjuk” - tette hozzá Lobenwein Norbert, a kezdeményezés alapítója.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)