Rainbow Party 2021 – Buli szabadon!

A PRIDE hónap szokásos lezáró zenei programját tavaly nem élhettük át, most viszont élvezhetjük két okból is: végre kiszabadulhatunk a bezártságból és ünnepelhetjük a nyarat. Remélhetőleg az időjárás is kedvező lesz ezen az éjszakán. A helyszín ismét a Budapest Park (Dzsungel, Nagy tánctér és a Retro rész), a zenei stílus sokszínű lesz, amely kiegészül revü és show elemekkel, Magyarország legmenőbb DJ-ivel, illetve művészeivel. A Retro tánctér házigazdája Steiner Kristóf és párja, így a Madonna-fanok tuti, hogy itt kezdik a warm up-ot!

Idén a sokszínűség és a „love is love” szavak meghatározták az embereket, főleg, hogy született egy a kifejezetten a melegeket támadó törvény, érdekes módon minden EU-s ország elítélte ezt a rendelkezést. Másrészt meg az idei nyár végre a szabadságról, illetve szó szerint az otthonukból történő kiszabadulásról fog szólni, és csak reméljük, hogy ez jó sokáig így marad. Egy biztos ezen az éjszakán a bulié a főszerep, tánc, jó hangulat és önfeledt szórakozás, hogy ki mit ünnepel, az egyéni nézőpont kérdése. Legyen béke és ez a lényeg!

Részletes program

Fellépők:

➝ Nagy tánctér:
@jutyubdiszko, Blackman
Galactic Jackson
PopMyEgo
Garçons
OMOH

➝ Retro tánctér
Steiner Kristóf & Nimrod Dagan
Papa Don't Vogue!

➝ Dzsungel
Antonia Vai
Legars
LAU
Technokool
TMX

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/rainbow_0704e

Fontos, hogy a megvásárolt jegyet semmilyen felületen NE tegyük közzé, így megelőzve ezzel a visszaéléseket! A jegyvásárlással a Pride-ot tudjuk támogatni!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)