Őszi hits and clip avagy Őszi eső

A nagy sikerű és közkedvelt Summerhitze sorozatunknak köszönhetően elért minket a késztetés, hogy tovább vigyük a hagyományt. Így tehát őszi slágereket gyűjtünk csokorba, és mesteri módon bemutatjuk őket, ahogy csak a KulturCafe.hu tudja!

Gáspár Laci - Őszi eső

"Kinn a téren hull az őszi eső". Hát nem gyönyörű kép? Még az a jó, hogy nem csináltak hozzá klippet. Most képzeljétek el, hogy egy szép macskaköves, három-négy padtól és négy-öt fától hangulatos terecske helyett, melyet esetleg magunkban elképzelünk hallva egy ilyen sort, Gáspár Laci a Hősök Terén áll egy Ferrari és egy Lamborgini között a fekára fonott hajával, és két majdnem meztelen libát ölelget nagy bőszen. Merthogy kábé ilyen lenne a klip, ha lenne.

Milyen illúziórombolás, nem? De ami még durvább, hogy még a kis hangulatos tér sem jut eszembe a sorok hallatán, mert annyira túlnyávogja a már irdatlanul elcsépelt stílusában az egész dalt. Semmi eredetiség, semmi érzelem, semmi őszinteség. Hát most ez jutott, de azért ne keseredjünk el, mert van nekünk egy Caramelünk, aki bár kicsit hasonlóan énekel, de a színvonalat tekintve azért magasan lepipálja kollegáját.

(a fotómontázshoz felhasznált fényképet Hujman Attila készítette)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)