Opera 3D-ben!

Szeptember elején egy olyan opera és balett produkciót láthatunk, mely az élő előadást a 3D technológiával ötvözi. A kékszakállú herceg vára és a Bolero ebben a formában mindössze háromszor tekinthető majd meg Budapesten.

A 3 dimenziós animáció tervezője Andrew Quinn számítógépes szakember, aki korábban dolgozott a Mátrix, a Dark City és a Tomb Raider című filmekben is.

A nézők a jeles világpremier alkalmából egy részvételt tanúsító emléklapot, valamint a művészek aláírásával ellátott képet is kapnak majd. Bartók és Ravel művéhez minimális hagyományos díszlet készül, a hátteret virtuálisan jelenítik majd meg.

Az alkotók ígérete szerint senkiben sem fognak elhomályosulni az eddig látott csodálatos kékszakállú-rendezések, hiszen ez egy 3D-s produkció, melynek segítségével egy órára olyan thriller-világba léphetünk, ami élő előadás során eddig lehetetlennek bizonyult. Azok pedig, akik már számtalanszor látták a Bolero-t, most egy olyan, erotikával és indulatokkal teli előadást láthatnak, mint még soha.

Az előadásokra jegyek már kaphatók az ismert jegypénztárakban.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)