Önmagával is óriási küzdelmet vív Hosszú Katinka

2020 bőven szolgált meglepetésekkel: a világjárvány kirobbanása, terjedése, a karantén, a versenyek és az olimpiai elhalasztása óriási kihívás elé állította a többszörös olimpiai bajnok úszót és a film stábját. Hosszú idő óta Katinka és csapata - az Iron Team – végre újra versenyez a Duna Arénában zajló ISL bajnokságon. Katinka, a nívós nemzetközi verseny összes úszójával egyetemben, több hétre „buborékba” költözött, ahol családjától és barátaitól elzárva, szigorú járványügyi intézkedések közepette, izoláltan edzenek és versenyeznek.

A hosszú kényszerleállás miatt a versenyre való felkészülés, eddig nem ismert, rendkívüli erőfeszítéseket követel meg az Iron Ladytől, akinek nemcsak testileg, de lelkileg is formába kell hoznia magát. A Katinka dokumentumfilm rendezője, Pálinkás Norbert az életesemények rögzítésén keresztül nagy hangsúlyt helyez Katinka lelki vívódásainak bemutatására is.

A Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilmet Pálinkás Norbert rendezte, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, vezető operatőre Nagy András, operatőre Tóth Zsolt. A tervek szerint 2021 végén bemutatásra kerülő dokumentumfilm zeneszerzője Tövisházi Ambrus.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)