One Vision of Queen európai koncertturné – A világ legjobb tribute zenekara Marc Martel közreműködésével

A legendás Queen mindig is Freddie Mercury-val volt tökéletes. Halála után Roger Taylor és Brian May kereste az új énekest – sok próbálkozás után a Queen Extravaganza showban figyeltek fel a kanadai Marc Martelra, akit Freddie reinkarnációjának tekintettek. Ellen DeGeneres műsorában pedig előadta a Somebody To Love-ot amely világhírűvé tette. A One Vision of Queen különleges emlékkoncert egy csodálatos hangú énekessel. A turné európai állomásai közt szerepel, - a Magyarországról nem messze lévő - Salzburg (Salzburgarena) is. 2020. Január 26-án egy nem mindennapi show részesei lehetünk!

Még a legendás Queen dobos, Roger Taylor is örömmel nyilatkozta a Daily Recordnak: „Ez a hang. Figyelsz, becsukod a szemed, és azt hiszed, hogy Freddie. Nagyon hátborzongató. ”

2020. telén tehát egy nem mindennapi Queen-show érkezik Európába (leginkább Németországba) és a hozzánk legközelebb a salzburgi Aréna lehet jó választás.
Marc Martel kanadai énekes maga sem gondolta volna, hogy egy jó dalválasztás (Somebody To Love) és remek hangja a világhírnévet hozza el számára. Igaz a sikerhez kellett egy American Idol és Ellen DeGeneres műsora is. Sokan persze azt mondták, „hogy oké, a Queen emlékzenekarokból már sok van, kell-e ez nekünk”. Aztán észrevették, hogy Marc hangjában mintha Freddie újjászületett volna. A Queen élő tagja: Roger Taylor és Brian May pedig elismerték, hogy Marc hangja csodálatos. Mégis a népszerű Adam Lamberttel turnéznak világszerte. Ez érthető, hiszen a tribute formáció nem azonos az eredetivel. Ami nem jelenti azt, hogy ne lenne profi a csapat, vagy – jelen esetben – az énekes. Az USA-beli és a 2020-as európai (Bréma, Berlin, Hannover, Nürnberg, Essen, Düsseldorf, Köln, Innsbruck, Salzburg, Bázel) koncertturné azt mutatja, hogy Marc bizony jó helyen van. A tengerentúlon már híresnek és népszerűnek számít! És ez Európában sem lesz másként.

Érdekességek Marc-ról:
Brian May és Roger Taylor választotta ki 2012-ben a Queen-Extravaganza hivatalos emlékkoncert előadójának,
Marc videóját több mint 85 millióan látták a Youtube-on és Facebook-on,
2017-ben a legendás londoni Abbey Road Studióban rögzített albumot,
2018-ban pedig részt vett – Rami Malekkel közösen – a Bohém Rapszódia c. filmben, mint énekes

A közel kétórás One Vision of Queen feat. Marc Martel koncerten hallhatjuk többek között a ”KIller Queen, Hammer To Fall, Save Me, Bohemian Rhapsody, Under Pressure, Play The Game, I Want To Break Free, Love of My Life, Radio Ga Ga, I Want It All, The Show Must Go On, Somebody To Love” c. slágereket.

Jegyek: www.oeticket.com/event/one-vision-of-queen-salzburgarena-11830388/
Bővebb infó (németül): www.semmel.de/one-vision-of-queen-the-worlds-most-spectacular-queen-trib...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)