Magazinokból ellesett fürdőszoba ötletek kis helyen

Fürdőszoba ötletek kis helyen, amelyek megvalósítva felveszik a versenyt nagyobb enteriőrök lakberendezési megoldásaival is? Igen! Természetesen a szerényebb paraméterekkel rendelkező fürdőszobák tulajdonosai is kivitelezhetik a lakberendezéssel foglalkozó magazinok hasábjain látottakat. A kis fürdőhelyiség igényes, stílusos berendezése is éppúgy lehetséges, mint a „szerencsésebb” fürdőszobáké – csupán némi lelemény, jóadag szépérzék és kreativitás szükségeltetik hozzá.

A kisebb alapterületek legjobb barátai

A beépített polcok, szekrények már jóideje nagy népszerűségnek örvendenek azokban a háztartásokban, ahol a lakók helyszűkével küzdenek. Hihetetlen, hogy a falba süllyesztett tárolókkal mennyi helyet fel tudunk szabadítani! Miért nem működhetne a fürdőszobában is az, ami oly remekül funkcionál a hálóban vagy a nappaliban? A fürdőben is rengeteg higiéniai készítmény, kiegészítő tárolásáról kell, hogy gondoskodjunk, így a beépített polcok e tekintetben is garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeinket. Ha pedig engedjük a bennünk szunnyadó kreatív én-t is felszínre törni, a beépített polcok frappáns, hangulatos megvilágításáról is gondoskodhatunk.

Fürdőszoba ötletek kis helyen, avagy a zuhanykabin, mint ideális választás

Ha a fürdőszoba ötletek kis helyen témája kerül terítékre, a legtöbben arra kíváncsiak, hogyan lehetne a nagyobb berendezésekkel helyet spórolni. Nos, ha a nagyobb lakásfelújítás a fürdőszobára is kiterjed, ajánlatos a sok helyet foglaló kádat zuhanykabinra váltani. Igen, ezáltal sajnos a fárasztó munkanap utáni forró fürdőt is elfelejthetjük, de nézzük a dolog jó oldalát: rengeteg helyet megtakaríthatunk.

Fürdőszoba ötletek kis helyen: célkeresztben az okos megoldások

Ha a hely nagyobbnak „mutatása” a cél, egy kis csalás is megengedett. Ugyan, mi növelhetné jobban vizuálisan a teret, mint a hatalmas tükrök? A fürdőszoba nélkülözhetetlen kellékei verhetetlenek az optikai térnövelésben, használjuk hát azokat okosan! Érdemes tudni, hogy a lábak nélküli, falra felfogatott, úgynevezett lebegő bútorok is sokat segíthetnek e tekintetben.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)