Kultfilmekkel és koncertfilmekkel nyílik meg újra a Pólus Mozi

Újranyit a Pólus Mozi is, ahol az első hetek kiemelt programjai közt a közelmúlt sikerfilmjei mellett különlegességek: koncertfilmek és filmtörténeti klasszikusok is helyet kapnak. Látható lesz többek között Jimi Hendrix woodstock-i koncertje, a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjfilmje, a Depeche Mode "Spirits in the Forest" c. 2019-es filmje és a The Beatles 1964-es klasszikusa, A Hard Day's Night.

A nyitás második hetében olyan filmtörténeti klasszikusokkal várják a filmrajongókat, mint A keresztapa, Indiana Jones - Az elveszett frigyláda fosztogatói, Vissza a jövőbe, A cápa, Apokalipszis most, Jurassic Park, Gladiátor.

A Pólus Klasszik Filmklub különkiadása minden nap más-más filmtörténeti klasszikust kínál a filmrajongóknak. Olyan örökbecsű és kultikussá vált, ám mozikban ma már alig vagy egyáltalán nem hozzáférhető remekműveket vetítenek, mint A keresztapa (1972), A cápa (1975), az Apokalipszis most (1979), az Indiana Jones - Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Vissza a jövőbe (1985), a Jurassic Park (1993) vagy az idén húszéves Gladiátor (2000). A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal, eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik.

A programokról további részletek a Pólus Mozi honlapján olvashatók a http://poluscentermozi.hu oldalon.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)