Különleges balett előadás a levegőben az Air France járatán

Nem mindennapi meglepetésben volt része az AF117-es, Sanghajiból a Párizsi Charles de Gaulle reptérre tartó járat utasainak, az Air France és Párizsi Opera ugyanis egy lélegzetelállító balett performansszal lepte meg őket. A különleges alkalomra Yvon Demol, a Párizsi Opera táncosa egy, az utasszállító keskeny közlekedőire szabott koreográfiát álmodott meg, amit 10 táncos adott elő, így jöhetett létre az egyedülálló produkció Antonio Vivaldi Négy évszakának és Tchaikovsky Hattyúk tavának műremekeire.

2019. június 21-től az Air France a hivatalos utazási partnere a Párizsi Opera balett Ázsiai turnéjának. A vállalat az Opera 162 tagját utaztatta Párizs, Szingapúr és Sanghaj között, köztük táncosokat, trénereket és a technikai személyzetet. A táncosok meglepetéselőadásának apropója a turné utolsó utazása volt, mikor az Opera Balett hazafelé tartott Ázsiából.

Az Air France és a Párizsi Opera rengeteg közös értéken osztozik, hiszen mindkét szervezet hozzájárul ahhoz, hogy a francia kultúrát és életmódot világszerte minél több ember ismerhesse meg. Évközben a légitársaság minden hosszútávú járatán elérhető a több mint 1400 órányi „on-demand” videótár, aminek „Művészetek és kultúra” szekciójában megtekinthetők a Párizsi Opera új online felületének filmjei, melyek az Opera legemlékezetesebb pillanatait mutatják be, sőt, a kulisszák mögé is betekintést nyújtanak.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)