Klipforgatás és koncert a Kávészünet együttessel

Ma a fiatalok számára a Kávészünet egyet jelent a megzenésített versekkel. Céljuk, hogy a zenéjük segítségével közelebb vigyék a költészetet a mai fiatalokhoz. Következő fellépésükön - december 2-án, Silenus Pub - videoklipet is forgatnak, amelyre a Facebook-on várják a jelentkezőket!

A legtöbben a Hollós Korvin Lajos: Csonka vers című költeményének megzenésítését ismerhetik a formációtól.

Ismét divat lett a vers és eljött az idő, hogy klip is készüljön a Csonka versből! A Kávészünet által megzenésített versekre és koncertjeikre egyre nő az érdeklődés – Facebook rajongói oldaluk mára több mint 12.000 embert számlál, a klipforgatás részletei is majd itt olvashatóak - társadalmi elismertségük mellett, már a "szakma" is felfigyelt rájuk; nagyon büszkék például a Kaleidoszkóp Versfesztiválon kapott díjaikra. Zenéjükön keresztül azokhoz is eljut a költészet, akik nem is hitték volna magukról, hogy nyitottak rá. Repertoárjukban a klasszikus versek mellett (Üllői úti fák, Mama, Tiszai csönd) kortárs szerzeményeket is találhatunk (Varró Dani: E-mail, Juhász Magda: De jó lenne, Kányádi Sándor: Békabúcsúztató).

Következő nagyzenekaros fellépésük a Silenus Pubban lesz. A koncerten új szerzeményeket is hallhatunk a Csonka album kislemezről, közkívánatra pedig „ott” lesz a Pocakos lány is! De, ami az igazi pikantériáját adja az eseménynek, az a rajongókkal közösen forgatott videoklip – szeretnénk, ha minél többen eljönnének; mondják a srácok egybehangzóan.

Kávészünet koncert

Időpont: 2010. december 2., csütörtök, 21 óra
Helyszín: Silenus Pub, Budapest, Petőfi Sándor utca 17.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)