Idén is sokszínű kulturális dömping várható Tokajban!

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri kulturális fesztiválja számos sikerprodukcióval, koncertekkel, színházi előadásokkal, humorestekkel várja a közönséget Tokajban! A Fesztiválkatlanban, július 2 és augusztus 28. - lesz a Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János premier koncertje, de a szezonban számos kiváló énekes és együttes is felejthetetlen estét ígér. Fellép többek között Rúzsa Magdi, a Jazz+Az, Ákos, Tóth Gabi és Varnus Xaver, valamint érkezik a Csókkirály koncert-show is.

A színházat kedvelők láthatják a Lili bárónő című operettet, a Nikola Tesla – Végtelen energia című lendületes és látványos zenés darabot, és a Menopauza című musicalt. Humorral teli estével vár Kőhalmi Zoltán, a L’art pour l’art Társulat, Mácsai Pál és Huzella Péter Villon verseit adja elő megzenésítve, de részt vehetnek Szabó Péter, dr. Mihalec Gábor vagy Bedő Imre izgalmas előadásain.

Három estére a nyár legnagyobb házibulijává alakul át a Fesztiválkatlan, ahol együtt táncolhatunk a legnagyobb hazai és külföldi slágerekre. A zenéket az ország legismertebb DJ-i, Bárány Attila, Antonyo és Lotfi Begi pörgeti majd.

Ha nyár, akkor Tokaj Fesztiválkatlan, ahol színes programok, kikapcsolódás, szórakozás vár minden korosztályt.

Bővebb információ: www.fesztivalkatlan.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)