Hogyan ápoljuk fogainkat otthon, kényelmesen?

Téged is fogkő, elszíneződés gyötör? Mostantól házilag is megszépítheted mosolyod! Tudtad, hogy hagyományos fogmosással nem lehet 100%-osan eltávolítani a lepedéket a fogakról? Éppen ezért előbb-utóbb kellemetlen, rossz leheletet adó fogkő is jelentkezhet. Nem beszélve a különféle ételek és italok okozta rémes elszíneződésekről, foltokról. Jó hír, hogy nem kell rettegned a fogorvostól!

Mit szólnál, ha mostantól saját magad, egyszerűen és fájdalommentesen távolíthatnád el a lepedéket, fogkövet és az elszíneződéseket fogaidról?

Bemutatjuk a DentaPic Sonic otthoni fogtisztító rendszert ezzel a fantasztikus készlettel gyorsan és kíméletesen teheted újra hófehéren csillogóvá fogaidat.

DentaPic Sonic - szépítsd meg fogsorod egyszerűen és biztonságosan!
A DentaPic Sonic egy forradalmi fogápolási megoldás, ami olyan tisztaságot biztosít fogaidnak, amelyet eddig csak a méregdrága fogászati kezelések nyújtottak.

A DentaPic-kel nem kell többé takargatnod a fogaidat az esetleges zavaró foltok miatt: mostantól mindenkit le fogsz venni a lábáról magabiztos, ragyogó mosolyoddal! Ezt a sokoldalú csomagot használhatod lepedék, fogkő és elszíneződések eltávolítására is. Mindezt anélkül, hogy megsértenéd vele az ínyedet vagy a fogzománcod: biztonságos, kíméletes, villámgyors módszer fiataloknak és idősebbeknek egyaránt!

Mitől ilyen hatékony?

A DentaPic Sonic-hoz két speciális fej tartozik: a rozsdamentes acél fejjel a fogakat és a fogközöket szabadíthatod meg a lepedéktől és a fogkőtől, míg a puha szilikon fejjel a fogak és az íny közötti területeket varázsolhatod tisztává. Ez utóbbival a fogak felületén levő foltoktól is megszabadulhatsz. Mindkét fej elképesztő intenzitással dolgozik: 3.000 rezgést végeznek percenként.

Jó hír, hogy a készletet implantátumokhoz, koronához, héjakhoz, tömésekhez és fogszabályzókhoz is használhatod. A DentaPic Sonic beépített LED világítást is kapott, így tökéletesen láthatod a kezelni kívánt területet.

Kinek ajánlott a DentaPic Sonic?

- mindenkinek, aki szeretné megőrizni fogai egészségét
- mindenkinek, aki visszanyerné fogsora szépségét
- aki gyorsan és hatékonyan leszámolna az elszíneződésekkel, foltokkal
- aki szeretné eltüntetni a zavaró fogkövet, makacs lepedéket
- akinek nincs ideje vagy anyagi kerete gyakori fogászati kezelésekre
- aki szeretné lenyűgözni környezetét hollywoodi mosolyával
- aki fogszabályzóval, implantátummal rendelkezik

A DentaPic Sonic rendszeres használatával mosolyod olyan lehet, akár egy filmsztáré! A szilikon és fém tisztítófejet is tartalmazó csomagot most fantasztikus bevezető áron érheted el.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)